Zoo Lounge - I AM A STAR

Buy I AM A STAR WIMP Zoo Lounge on Facebook Zoo Lounge på Urørt Zoo Lounge lastfm

No flash player!

It looks like you don't have flash player installed. Click here to go to Macromedia download page.

 

 

 


 

Zoo Lounge – et trehodet troll
Jeg vokste opp med morsomme og litt sprø foreldre som likte å feste en gang i blant, da sang alle, min mor lære meg å spille gitar og når stemningen sto som høyest stemte alle med på Frelsesarmeens sanger; "Fold ditt gamle merke ut, ja fold det ut!". Min kone har alltid sagt at jeg har en spennende familie; slåsskjemper som kaster hester rundt omkring, mordere, drankere og nonner. Men musikken var der hele tiden og siden har musikken surra rundt i hodet mitt i en grad som til tider har vært nærmest plagsomt. Jeg har brukt et langt liv på å løse andres eksistensielle floker og traumer, mens jeg selv har strevd med mine egne musikalske floker. Når jeg så skulle ut for å finne mine musikalske sjelefrender sier det seg selv at det ikke var gjort i en fei.

Ricky Normark: Mitt andre hode. Han burte sagt noe selv, men han sier ikke stort. En liten gutt som var et stort idrettstalent helt til gitaren kom og tok ham. En hyperaktiv fyr med sans for detaljer, han finner alltid det andre ikke kan finne og han lager de sangene som hans far ikke lagde. Han er et multitalent som utdannet seg til feier men innså etterhvert at han ikke fikk feid for egen dør så gitaren og låtskrivingen ble hans skjebne.

Sarah Nebel aka Elisabeth Endresen: Jeg fant henne på Urørt.
Jeg beundret allerede hennes musikk og ble fascinert av kvinnen med mange navn. Plutselig sto hun på døra mi, med Motorpsychos gitarbygger med på lasset. Så var vi tre. Jeg kjenner ingen som har tråkket flere folk på tærne eller knekt flere fingre i Hollywood enn Elisabeth. Elisabeth er utrolig klønete, hun løper baklengs men har en stemme som varm vind. Hun finner ordene for meg og hører sangene jeg alltid har ønsket å skrive.

Vi er et trehodet troll i forunderlig harmoni. Vi er musikalske akrobater, stive i leddene men uten frykt for høye eller lave svev når vi nå fyker inn i manesjen med liv og lyst.

Plata vår ble unnfanget på kjøkkenbenken min, fikk næring i bula i hagen og nedkom hos Lars Lien i Larsville.
Ta godt i mot “I AM A STAR”.

Per Øyvind Stene, Zoo Lounge

 

Last ned presseskriv / For pressebilder, klikk her

 

 

 

mail@zoolounge.no | design by MyStory | Elisabeth Endresen

huh? The Band Book us! Press Concerts